Kláštery ve středověkých městech střední Evropy = Monasteries in medieval towns of central Europe ; Archeologické výzkumy na památkových objektech = Archaeological excavatons at protected monuments - Měřínský, Zdeněk (Forum urbes medii aevi ;, 2013)
Zusammenfassungen