Raně středověký knížecí hrob z Kolína = Early medieval princely burial from Kolín - Košta, Jiří; Lutovský, Michal (Pragae : Národní Muzeum, 2014)
Summary
Bibliografija: str. 143-150
Keywords: Češka; arheološka istraživanja; arheološki nalazi; grobni nalazi; rani srednji vijek; kneževski grob