Orkanski visovi Emily Brontë i Mauprat George Sand : između estetike romantizma i rodne poetike : doktorski rad = Emily Brontë's Wuthering heights and George Sand's Mauprat : between Romantic aesthetics and the poetics of gender - Šepić, Tatjana; Čačinovič, Nadežda; Filozofski fakultet (Zagreb) (Zagreb, 2015)
Abstract
Bibliografija: str. 335-370
Keywords: estetika romantizma; poetika - rodni aspekti; tekst - hermetično (de)kodiranje; intertekst; intratekst; intermedijalnost; metapoetika; Buildungsroman; metonimija; dualizam; idealizam; Brontë, Emily; Sand, George