Metodologija kazališnog rada sa slijepim i slabovidnim osobama : doktorski rad = Methodology of theatrical work with blind and visually impaired : doctoral thesis - Kovač, Mario; Petlevski, Sibila (Zagreb, 2015)
Summary
Bibliografija: listovi 133-138
Keywords: kazalište slijepih i slabovidnih; specifično kazalište; kazališna antropologija; scenski prostor - kognitivna mapa; percepcija, nevizualna; glumačke vježbe - modifikacija