Tragovi u olovu - Boras, Ivana; Gradski muzej (Sisak) (Sisak : Gradski muzej, 2015)
Summary
Katalog izložbe, Gradski muzej Sisak, siječanj - travanj 2015.
Podatak o autorici preuzet iz impresuma.
Bibliografija: str. 16-17.
Keywords: arheološke izložbe; Sisak; lokalitet Sveti Kvirin; arheološki nalazi; olovo; olovne pločice; tesere; natpisi na olovnim pločicama; tekstilne radionice