Požega : 1227-1977 ; program proslave 750 godina postojanja Slavonske Požege - Cvjetković, Nikola (Slavonska Požega : Odbor za proslavu 750-godišnjice grada ; Općinska skupština Slavonska Požega, 1977)
Summary
Rezjume
Résumé
Keywords: Požega - povijest; Požeška kotlina; Muzej Požeške kotline; kulturna povijest; obljetnice