Rimsko staklo s područja hrvatskog dijela provincije Panonije : doktorski rad - Leljak, Mia (Zagreb : M. Leljak, 2015)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Bibliografija: listovi 128-141
Keywords: rimsko staklo; provincija Panonija; tehnologija izrade; proizvodnja; oblici; staklarske radionice; staklarske peći; staklene posude; trgovina staklom; importi