Benediktinski samostan sv. Nikole u Trogir : duhovnost i kultura u okrilju Virgines Dei : zbornik radova prigodom 950. obljetnice utemeljenja = a collection of papers marking the 950th anniversary of its foundation - Kovačić, Vanja; Milanović, Jozo (Trogir : Benediktinski samostan sv. Nikole, 2014)
Summary na kaju svakog priloga
Predgovori, prijevodi naslova i sažetci na engleskom jeziku
Keywords: Benediktinski samostan sv. Nikole, Trogir ; -- benediktinci - kultura i duhovnost ; -- povijest, umjetnost, glazba, knjižnica; crkvena povijest; Trogir; zbornik radova (950. obljetnica)