Bugarski i hrvatski priložni frazemi s prostornim i vremenskim značenjem : doktorski rad = Bulgarian and croatian adverbial idioms spatial and temporal meaning : doctoral thesis - Vasung, Ana; Fink Arsovski, Željka; Nedkova, Emilija; Filozofski fakultet (Zagreb) (Zagreb, 2014)
Abstract
Životopis autorice: str. 252-253
Bibliografija: listovi 173-184.
Keywords: hrvatski jezik - bugarski jezik - kontrastivna analiza - frazeologija; hrvatski jezik - bugarski jezik - priložni frazemi s prostornim i vremenskim značenjem; doktorska disertacija