Archaeotechnology : studying technology from prehistory to the Middle Ages - Vitezović, Selena (Beograd : Srpsko arheološko društvo, 2014)
Sažeci na srp. jeziku
Zbornik radova
Na spor nasl. str.: Arheotehnologija : proučavanje tehnologije od praistorije do srednjeg veka
Str. 10: Knjiga je rezultat sekcije u okviru 36. Godišnjeg skupa Srpskog arheološkog društva, Novi Sad, 30. 5-1. 6. 2013.
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: arheološki kongresi; prapovijesne kulture; obrada kamena; tehnologija obrade; litička analiza; eksperimentalna arheologija; mozaik - izrada; antički mozaik; opskrba vodom; srednji vijek