Rimsko vladanje u Histriji i Liburniji. 2, Liburnija : društveno i pravno uređenje prema literarnoj, natpisnoj i arheološkoj građi - Starac, Alka (Monografije i katalozi / Arheološki muzej Istre, 2000)
Summary