Rimsko vladanje u Histriji i Liburniji. 1, Histrija : društveno i pravno uređenje prema literarnoj, natpisnoj i arheološkoj građi - Starac, Alka (Monografije i katalozi/ Arheološki muzej Istre ;, 1999)
Summary