Early La Tene between Pannonia and the Balkans - Popović, Petar (Beograd : Arheološki institut, 1996)
Résumé
P. o.: Starinar ; N. s., knj. 47, 1996.
Srp. ćir
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: željezno doba; arheološka nalazišta; Kelti; fibule