Tehnologija rudarstva u ranom eneolitu Centralnog Balkana = Technologie miniére de l'Enéolithique Ancien centrebalkanique - Jovanović, Borislav (Beograd : Arheološki institut, 1972)
Résumé
P. o.: Starinar ; N. s., knj. 23, 1972.
Srp. ćir
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: rudarstvo; metalurgija; bakar; eneolitik