Jedan novi legionarski spomenik iz Varaždinskih Toplica = Un nouveau légionnaire provenant de Varaždinske Toplice : Legio XIIII gemina Martia victrix Severiana - Rendić-Miočević, Duje (Arheološki muzej, 1975)
Résumé