Kako (pro)čitati Matoša? - Protrka Štimec, Marina (Array, 2014)
U radu se prikazuje knjiga Dubravke Oraić Tolić: Čitanja Matoša, objavljena 2013. godine, a u kojoj su objavljeni noviji i stariji autoričini tekstovi o Matošu. Njezine interpretacije psotavljene su u kontekst dosadašnje recepcije i autorske predodžbe AGMa.