Refleksije. Igor Čabraja - Mario Čaušić : [katalog izložbe] - Magaš Bilandžić, Lovorka (2014)
Radi se o predgovoru izložbe "Refleksije. Igor Čabraja - Mario Čaušić" koja se održala u Galeriji VN od 24. travnja do 10. svibnja 2014. U tekstu se razmatraju recentni radovi dvojice umjetnika.