Upitnik nepoželjnog organizacijskog ponašanja za studentsku populaciju (NOP-S) - Tomšić, Andrea (Filozofski fakultet, Odsjek za psihologiju, 2014)
Konstrukcija psihologijskog instrumenta za mjerenje nepoželjnog organizacijskog ponašanja