Župna crkva Imena Marijina u Osijeku od druge polovine 18. stoljeća i graditeljska baština župe Donji grad - Damjanović, Dragan (Array, 2014)
U izlaganju je gradnja i opremanje župne crkve Imena Marijina te drugih sakralnih građevina u osječkom Donjem gradu postavljena u kontekst povijesnih i povijesnoumjetničkih okolnosti s osloncem na izvornu arhivsku građu.