O dijalogu - Badurina, Lada (Array, 2014)
Ovaj prilog sadrži kratak povijesni prikaz dosadašnjih istraživanja dijaloga te razmatranja o tipovima dijaloga, o dijalogičnosti teksta, o odnosu između dijaloga i komunikacije, između dijaloga i monologa odnosno između dijaloga i diskusije.