Novac julijevsko-klaudijevske dinastije iz rimskih legijskih logora u Dalmaciji - Pavlović, Ana (Array, 2014)
Rad se bavi analizom optjecaja novca kovanog u vrijeme julijevsko-klaudijevske dinastije, s posebnim osvrtom na novac porijeklom iz dvaju legijskih logora u Dalmaciji: Tilurija (Gardun kod Trilja) i Burna (Ivoševc kod Kistanja). U radu se obrađuju i novčani nalazi iz Andetrija (Muć) i Bigeste (Gračine kod Ljubuškog).