Šezdesete: umjetničke i kulturne veze Hrvatske i Italije - Maković, Zvonko (2014)
Izlaganje se usredotočilo na umjetničke i kulturne veze Italije i Hrvatske šezdesetih godina, no s refencama na stoljetne utjecaje zapadne obale Jadrana na istočnu, osobito u vrijeme između dva rata. Umjetničke i kulturne veze promatrane su u kontekstu političkih zbivanja.
Projekt MZOS
HRV