Umiljeno i umiljato janje: paretimologija i međujezična ekvivalencija paremijske kolokacije - Ljubičić, Maslina (Array, 2014)
Umiljeno i umiljato janje: paretimologija i međujezična ekvivalencija paremijske kolokacije