Izvješće o međunarodnom projektu InterPARES Trust - Stančić, Hrvoje (Array, 2014)
U radu autor prikazuje rezultate projeknih aktivnosti hrvatskog istraživačkog tima provođene unutar međunarodnog projekta InterPARES Trust. Projektne aktivnosti hrvatskog istraživačkog konzorcija od početka projekta odvijale su se u okviru tri projektne dionice: Models for Monitoring and Auditing of Compliance in the Flow from Registration to Archive in e-Register, Ensuring Trust in Storage in Infrastructure-as-a-Service (IaaS) i Comparative Analysis of Implemented Governmental e-Services.