Svećenici - propovjednici - Kišiček, Gabrijela (Array, 2014)
U radu su predstavljene glavne odlike propovijedi kao specifične retoričke vrste. Poseban naglasak stavlja se na strukturu propovijedi, na važnost profiliranja publike te stil i govornu izvedbu svećenika. Zaključuje s važnošću kontinuiranog retoričkog obrazovanja svećenika.