Bosna i Hum/Hercegovina - Bilogrivić, Goran (2014)
Sintetski prikaz dosadašnjih saznanja o povijesti Bosne od 6. do 12. stoljeća.
Rad je prihvaćen za tisak te je u postupku objavljivanja.
Projekt MZOS
HRV