Uz knjigu Ante Lešaje "Praksis orijentacija, časopis 'Praxis' i Korčulanska ljetna škola. Građa" /Addition to Ante Lešaja's book: "Praksis Orientation, journal 'Praxis'and the Korčula Summer School. Collection" - Veljak, Lino (2014)
Povijest "Praxisa" i Korčulanske škole komentira se u kontekstu povijesti filozofije i socijalnih znanosti u Drugoj Jugoslaviji, čiji je ona kondenzat. /The history of "Praxis" and the Korčula Summer School will be shown as a condensation of the history of philosophy and social science in the Second Yugoslavia.
Tekst je objavljen u dvojezičnoj knjizi A. Lešaje na hrvatskom i engleskom jeziku.
ENG