Hm, ovaaaj... govorna fluentnost u nastavi stranoga jezika: od ideala do jezične primjene - Balažic Bulc, Tatjana; Požgaj Hadži, Vesna; Horga, Damir (2014)
U radu se istražuje govorna fluentnost u nastavi stranih jezika.
Projekt MZOS
HRV