Lenđelska kultura na području Hrvatske - Težak-Gregl, Tihomila (Array, 2014)
U radu se obrađuje pojava kasne faze srednjoeuropske lenđelske kulture na području sjeverozapadne Hrvatske i njezina važnost za daljnji razvoj eneolitičkih kultura.