Otkriveni i ojačani posjetitelji muzeja u Hrvatskoj: dijakroni pogled na istraživanje korisnika u nas - Vujić, Žarka (2014)
Discovered and Empowered Museum Visitors in Croatia: Diachronic Overview of User Research
Projekt MZOS
HRV