Otkriveni i ojačani posjetitelji muzeja u Hrvatskoj: dijakroni pogled na istraživanje korisnika u nas - Vujić, Žarka (Array, 2014)
Discovered and Empowered Museum Visitors in Croatia: Diachronic Overview of User Research