Modernizacija i modernost - sociologijski okvir za razmatranje kulture na zagrebačkoj adresi Savska 25 - Čaldarović, Ognjen (2014)
U radu se problematirziraju najvažniji elementui sociološke valorizacije kulture u prostoru Studentskog centra u Zagrebu 1960-tih i 1970-tih godina.
Projekt MZOS
HRV