Kultura linearnotrakaste keramike - Težak-Gregl, Tihomila (2014)
U radu je prikazana prva poljoprivredna neolitička zajednica Srednje Europe, njezina geneza, rasprostranjenost i najvažnija obilježja. U završnom dijelu predstavljen je i njezin najjužniji izdanak koji zahvaća područje Republike Hrvatske, a to je korenovska kultura.
Projekt MZOS
HRV-ENG