Od gline do predmeta - keramika u neolitiku - Miloglav, Ina (Array, 2014)
Tekst donosi osnovna tumačenja vezana za tehnologiju izrade keramičkih posuda, tehnike ukrašavanja i pečenja, porijekla keramičkih posuda te njihovu funkcionalnost.