Reljef sv. Nikole sa crkve benediktinki u Trogiru - Fisković, Igor (Array, 2014)
Učvršćuje se atribucija malog reljefa sv. Nikole na istoimenoj crkvi benediktinki u Trogiru. Rasporavlja se o njegovim likovno-stilskim kvalitetama i smješta u opus Nikole Firentinca.