Refleksi polaznoga 'a' u hrvatskim govorima - Menac-Mihalić, Mira; Celinić, Anita (2014)
Na temelju komparativne analize suvremenih zvučnih zapisa 40 hrvatskih mjesnih govora, koji pripadaju svim trima hrvatskim narječjima, iznose se zaključci o razvoju polaznoga a, dugoga i kratkog. Refleksi se prikazuju i na kartama.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV