Refleksi polaznoga 'a' u hrvatskim govorima - Menac-Mihalić, Mira (Array, 2014)
Na temelju komparativne analize suvremenih zvučnih zapisa 40 hrvatskih mjesnih govora, koji pripadaju svim trima hrvatskim narječjima, iznose se zaključci o razvoju polaznoga a, dugoga i kratkog. Refleksi se prikazuju i na kartama.