Zaključak : kako i što s konceptualnom metaforom? - Stanojević, Mateusz-Milan (Array, 2014)
U zaključku se spominju radovi koji kritiziraju teoriju konceptualne metafore, kao i stav da istraživanje konceptualne metafore mora uključivati prožimanje njezinih teorijskih i praktičnih aspekata.