Bosančica Divkovićevih izdanja između ustava, minuskule i brzopisa - Žagar, Mateo (Array, 2014)
U radu se razmatra pitanje Divkovićeva standardiziranja bosančice za uporabu u svojim tiskanim knjigama, te se propituje pitanje uzora.