Johann Franz Encke - Gračanin, Hrvoje (2014)
Popularizacijski rad o životu i radu njemačkog astronoma Johanna Franza Enckea, poznatog po Enckeovu kometu i Enckeovoj pukotini u vanjskom Saturnovu prstenu, tzv. A-prstenu.
HRV