Počeci gradnje armiranobetonskih mostova u Hrvatskoj i vukovarski arhitekt Fran Funtak - Damjanović, Dragan (Array, 2014)
Članak govori o počecima gradnje armiranobetonskih mostova u Hrvatskoj i ulozi vukovarskog arhitekta Frana Funtaka u tome procesu.