Proizvodnja baštine. Kritičke studije o nematerijalnoj kulturi, Marijana Hameršak, Iva Pleše i Ana-Marija Vukušić, ur., Institut za etnologiju i folkloristiku, Zagreb, 2013., 467 str - Kelemen, Petra (Array, 2014)
Prikaz zbornika radova: Proizvodnja baštine. Kritičke studije o nematerijalnoj kulturi, Marijana Hameršak, Iva Pleše i Ana-Marija Vukušić, ur., Institut za etnologiju i folkloristiku, Zagreb, 2013., 467 str.