Retorika kao temelj mišljenja - Nikolić, Davor, kroatist (2014)
U radu se prikazuje Druga međunarodna konfeencija o retorici "Dani Ive Škarića", održana od 23. do 26. travnja u Postirima na otoku Braču. Problematizira se i status retoričkoga školovanja u hrvatskome školstvu kao temelja kritičkome mišljenju.
Projekt MZOS
HRV