Illyrica antiqua 2 – in honorem Duje Rendić-Miočević, Šibenik, 12.–15. rujna 2013. - Kaić, Iva (Array, 2014)
Prikaz drugog po redu međunarodnog znanstvenog skupa Illyrica antiqua 2 – in honorem Duje Rendić-Miočević, posvećenog akademiku Duji Rendiću Miočeviću, koji je održan u Šibeniku od 12. do 15. rujna 2013. godine. Skup su organizirali Odsjek za arheologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Muzej Grada Šibenika i Arheološki muzej u Zagrebu uz financijsku potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te Ministarstva kulture Republike Hrvatske.