Lučbeni zavod na trgu renesanse - Damjanović, Dragan (2014)
Članak govori o Kemijskom laboratoriju na Strossmayerovom trgu u Zagrebu, podignutom prema projektu Hermana Bollea podignutom 1883. - 1884.
Projekt MZOS
HRV