Grad je javna stvar - Špikić, Marko (Array, 2014)
Osvrt na rezultate 38. zasjedanja Odbora za svjetsku baštinu održanog u lipnju 2014. u Dohi i nastup hrvatskih predstavnika UNESCO-a vezano uz primjedbe nevladinih udruga o ugrožavanju spomeničkih svojstava zaštićene povijesne jezgre Dubrovnika.