Tekst - životinja koja sve upija - Bagić, Krešimir (2014)
Kritički esej o pjesničkim zbirkama "Tko me što pita od jabuka" Zvonimira Baloga i "Takve se stvari događaju ljudima" Stanislave Nikolić Aras
Projekt MZOS
HRV