Novi pogled na opus Francesca Robbe. Matej Klemenčič, Francesco Robba (1698-1757). Beneški kipar in arhitekt v baročni Ljubljani - Botica, Dubravka (Array, 2014)
U radu je prikazana nova monografija autora Mateja Klemenčiča o baroknom kiparu Francescu Robbi