Suradnja Cvjetka Milanje u časopisu Republika - Brozović, Domagoj (Array, 2014)
Članak sumira suradnju Cvjetka Milanje u časopisu Republika. Kroz pregled članaka vidljiv je razvoj postmodernističke misli koja je kasnije i sama relativizirana.