Pod Marijinim plaštem. Prikaz knjige Juraja Batelje i Petre Batelje, Bogorodica Zaštitnica u Hrvata. Teološki i povijesnoumjetnički pristup - Botica, Dubravka (Array, 2014)
Prikaz knjige Juraj Batelja i Petra Batelja, Bogorodica Zaštitnica u Hrvata. Teološki i povijesnoumjetnički pristup, Zagreb, 2013.